AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak gelinlik giymek

Kahve falında ıslak gelinlik giymek

Kahve falında ıslak gelinlik giymek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sevdiklerine kavuşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında ıslak gelinlik görmek işlerin çok iyiye gideceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında ıslak terlik giymek eline çok büyük kazanç geçeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ıslak elbise giymek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ıslak pantolon giymek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak gömlek giymek kazançlı işlere yatırım yapacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir