AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kıyafet giymek

Kahve falında ıslak kıyafet giymek

Kahve falında ıslak kıyafet giymek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, iyi halini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kıyafet görmek işlerinin düşeceğine, kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak giysi giymek güzel evlatlar yetiştireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak pantolon giymek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak terlik giymek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak gömlek giymek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak elbise giymek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir