AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ayakkabı giymek

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi tabir olunur.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek stresin ve üzüntülerin biteceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak ayakkabı görmek bereketli günler geçirileceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek güven kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ıslak elbise giymek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işarettir.

Kahve falında ıslak giysi giymek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir