AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını taradığını görmek

Kahve falında kendi saçını taradığını görmek

Kahve falında kendi saçını taradığını görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, haksızlık edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ticaretin açılacağına, isabetli adımlar atılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını taradığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını taramak dertlerin başlayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, itibarının ve makamının artacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin saçını taramak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü saçı taramak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçtan bit taramak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçından bit taramak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir