AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin saçını taramak

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, zorlukların biteceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok üst mevkilere geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin saçını taramak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek saçı taramak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında fırçayla saç taramak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında hamamda saç taramak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç taramak bit görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini saçını taramak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kötü sözler duylacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir