AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak pantolon görmek

Kahve falında ıslak pantolon görmek

Kahve falında ıslak pantolon görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak pantolon gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında ıslak pantolon görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak pantolon giymek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak kömür görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında ıslak öpüşmek kişinin yasa düşeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kuran görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak bot görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarını ıslak görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında ıslak kar görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir