AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak elbise giymek

Kahve falında ıslak elbise giymek

Kahve falında ıslak elbise giymek kısmetin ve şansın açılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak elbise giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında ıslak elbise giymek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek sağlık sorunun kalmayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak terlik giymek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek kişinin zor günlerden geçeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak gömlek giymek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalettir.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak giysi giymek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir