AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak öpüşmek

Kahve falında ıslak öpüşmek

Kahve falında ıslak öpüşmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak odun görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını ıslak görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında ıslak kefen görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak terlik giymek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evi ıslak görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir mala sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yerleri ıslak görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir