AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi ıslak görmek

Kahve falında evi ıslak görmek

Kahve falında evi ıslak görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına inanılır.

Kahve falında evi ıslak gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Kahve falında ıslak ev görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi ıslak görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ıslak buğday görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ıslak yorgan görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü ıslak görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak toprak görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak beyaz çamaşır görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak cüzdan görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir