AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını ıslak görmek

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hafifleyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını ıslak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında ıslak ayak görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları ıslak görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak mont görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak kek yemek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak ot görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak toprak görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak seccade görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir