AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak odun görmek

Kahve falında ıslak odun görmek

Kahve falında ıslak odun görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak odun gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında ıslak odun görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları ıslak görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünü ıslak görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak giysi giymek nefsine yenileceğine, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında birini ıslak görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında saçları ıslak görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak eldiven görmek gelirinin de artmayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında ıslak havlu görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir