AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak olduğunu görmek

Kahve falında ıslak olduğunu görmek

Kahve falında ıslak olduğunu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, nasibin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ıslak bebek görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak külot görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak toprağa basmak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına inanılır.

Kahve falında ıslak elbise giymek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak olduğunu görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak peçete görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak toprakta yürümek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak pamuk görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir