AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak pamuk görmek

Kahve falında ıslak pamuk görmek

Kahve falında ıslak pamuk görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazançlı işler yapılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak pamuk gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında ıslak pamuk görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk satmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ağzında pamuk görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuktan yatak görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında pamuk satın almak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla pamuk doldurmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli pamuk görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, barış ve sevgi içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir