Kahve falında ıslak bebek görmek

Kahve falında ıslak bebek görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, karlı işler alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak bebek gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ıslak bebek görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarı ıslak görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak toprakta yürümek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak mendil görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak güvercin görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak havlu görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir