AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak toprakta yürümek

Kahve falında ıslak toprakta yürümek

Kahve falında ıslak toprakta yürümek hayırlı işler yapacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak toprakta yürümek gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Kahve falında ıslak toprakta yürümek şansının her zaman yaver gideceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak toprak kazmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ıslak toprak görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak toprağa basmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak çimende yürümek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında toprakta yalın ayak yürümek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı toprakta yürümek varlık içinde yokluk çekileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan yürümek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir