AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak mezar görmek

Kahve falında ıslak mezar görmek

Kahve falında ıslak mezar görmek kendisini ona adayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak mezar gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Kahve falında ıslak mezar görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak pamuk görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kar görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ortaya bazı projeler koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak ekmek görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ıslak kağıt görmek zorlukların artacağına, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında ıslak ekmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında evin içini ıslak görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak kuran görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir