AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ekmek

Kahve falında ıslak ekmek

Kahve falında ıslak ekmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Kahve falında ıslak ekmek görmek bunun için her gün şükredeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında ıslak ekmek yemek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak ekmek sosyal konumunun değişeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı ıslak görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak toprak görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içini ıslak görmek beğenilen işlere imza atacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak yastık görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kek görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir