AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ekmek görmek

Kahve falında ıslak ekmek görmek

Kahve falında ıslak ekmek görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sahip olduklarının eksileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ıslak ekmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında ıslak ekmek görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak ekmek yemek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak ekmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Kahve falında ıslak güvercin görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak odun görmek ticarette ilerleyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak yastık görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini ıslak görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir