AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içini ıslak görmek

Kahve falında evin içini ıslak görmek

Kahve falında evin içini ıslak görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içini ıslak gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında evin duvarlarını ıslak görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını ıslak görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında evin içini ıslak görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kına görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak banyo görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak odun görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslaklık hissetmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Kahve falında ıslak paspas görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir