AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kuran görmek

Kahve falında ıslak kuran görmek

Kahve falında ıslak kuran görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, başarıların devamlı olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ıslak kuran gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında ıslak kuran görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi ıslak görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, evindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak külot görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak ot görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ıslak çamaşır yıkamak saygın bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak olmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir