Kahve falında ıslak kıyafet görmek

Kahve falında ıslak kıyafet görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, endişelerinden kurtulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalettir.

Kahve falında ıslak kıyafet gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmalısınız.

Kahve falında ıslak kıyafet görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak olmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak kömür görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak şemsiye görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yenileneceğine işarettir.

Kahve falında ıslak toprak görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak kum görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir