AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak gömlek giymek

Kahve falında ıslak gömlek giymek

Kahve falında ıslak gömlek giymek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak gömlek giymek gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Kahve falında ıslak gömlek giymek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında ıslak gömlek görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak elbise giymek sevdiği birini kırmaya, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak giysi giymek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak pantolon giymek çıkmaza gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir