AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak çamaşır katlamak

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yıkanmış çamaşır katlamak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak işlerin büyüyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı katlamak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, eve kapanacağına işaret eder.

Kahve falında çok çamaşır katlamak kimse ile tartışmayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek çamaşırı katlamak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örtü katlamak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir