AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek

Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek

Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulur.

Kahve falında saçın ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında saçları ıslak olmak kazançlı bir döneme girileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak saçı taramak fal sahibinin içine kapanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerdeki verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret eder.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir