AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında halıyı ıslak görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak halı görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak halı taşımak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında ıslak yerde namaz kılmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yerleri ıslak görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak çarşaf görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak para bulmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir