AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak halı görmek

Kahve falında ıslak halı görmek

Kahve falında ıslak halı görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak halı gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında ıslak halı görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ıslak halı taşımak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında halıyı ıslak görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, rahatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında ıslak çanta görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak cüzdan görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak giysi giymek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir