AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak çanta görmek

Kahve falında ıslak çanta görmek

Kahve falında ıslak çanta görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak çanta gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ıslak çanta görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı ıslak görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında ıslak gömlek giymek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Kahve falında ıslak kedi görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ıslak yerde namaz kılmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak peçete görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir