AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak cüzdan görmek

Kahve falında ıslak cüzdan görmek

Kahve falında ıslak cüzdan görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında ıslak cüzdan gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Kahve falında ıslak cüzdan görmek dertlerinin şifasını bulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak para görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kek yemek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak mezar görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ıslak tarla görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak yerde namaz kılmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında ıslak mont görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir