AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak gelinlik görmek

Kahve falında ıslak gelinlik görmek

Kahve falında ıslak gelinlik görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gelinlik gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında ıslak gelinlik görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak paça görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak terlik giymek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ıslak ev görmek saygın bir hayat yaşayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında altını ıslak görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak odun görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir