AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak paça görmek

Kahve falında ıslak paça görmek

Kahve falında ıslak paça görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, düşmanından kurtulmaya, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak paça gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında ıslak paça görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kelle paça içmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işarettir.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında pantolon paça görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paçanga böreği görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelle paça temizlemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir