AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ev görmek

Kahve falında ıslak ev görmek

Kahve falında ıslak ev görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak ev gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Kahve falında evi ıslak görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak ev görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak kar görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, istediklerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak döşek görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak öpüşmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak ot görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gömlek görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak eşya görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir