AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yastık görmek

Kahve falında ıslak yastık görmek

Kahve falında ıslak yastık görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak yastık gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Kahve falında ıslak yastık görmek sorunlarının günden güne azalacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak bez görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çim görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak kazak görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında üstünü ıslak görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak yün görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak yatak görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir