AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ekmek yemek

Kahve falında ıslak ekmek yemek

Kahve falında ıslak ekmek yemek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işinde dar boğaza gireceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Kahve falında ıslak ekmek yemek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Kahve falında ıslak ekmek yemek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak ekmek görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak ekmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak kek yemek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek balık yemek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış ekmek yemek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden ekmek yemek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ekmek yemek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, takdir edileceği işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir