AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kek görmek

Kahve falında ıslak kek görmek

Kahve falında ıslak kek görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, ev sahibi olunacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ıslak kek gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ıslak kek yemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kek görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kakaolu kek yapmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekin kabardığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında muzlu kek görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, tabiri caizse can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kek dağıttığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kek yapıp yemek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir