AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ceket görmek

Kahve falında ıslak ceket görmek

Kahve falında ıslak ceket görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak ceket gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında ıslak ceket görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak kek görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak beton görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil vermek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak minder görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak halı görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak pantolon giymek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak ceviz görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir