AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak beton görmek

Kahve falında ıslak beton görmek

Kahve falında ıslak beton görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yeni bir ortama gireceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak beton gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında ıslak beton görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında beton yemek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Kahve falında beton kapı görmek moralinin yükseleceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında hortumla beton yıkamak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında beton taş görmek yüzünün güleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beton merdiven yapmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında betonu yıkamak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalettir.

Kahve falında beton yapmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir