AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak ceviz görmek

Kahve falında ıslak ceviz görmek

Kahve falında ıslak ceviz görmek sıhhat ve huzur bulacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak ceviz gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında ıslak ceviz görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak kedi görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında ıslak tuz görmek ağır günler geçireceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Kahve falında evi ıslak görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü ıslak görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak ceket görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak tişört görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak pantolon giymek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir