AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları ıslak görmek

Kahve falında ayakları ıslak görmek

Kahve falında ayakları ıslak görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulur.

Kahve falında ayakları ıslak gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Kahve falında ıslak ayak görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları ıslak görmek geçim derdine düşmeyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini ıslak görmek zenginlik sahibi olunacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak bot görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak gelinlik görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, planların aksayacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kazak görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir