AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere oturmak

Kahve falında yere oturmak

Kahve falında yere oturmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yere oturmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı olma ihtimali yüksek yeni bağlantılar, iş birlikleri ya da ilişkiler sizi bekliyor.

Kahve falında ıslak yere oturmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dar yere oturmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yere oturmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalettir.

Kahve falında bir yere oturmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yere oturmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer sofrasında oturmak ruhsal olarak etkileneceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere oturmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir