AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yere oturmak

Kahve falında yüksek yere oturmak

Kahve falında yüksek yere oturmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, lüksünün artacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yere oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Kahve falında yüksek bir yere oturmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yere oturmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak adının her yerde geçeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksekte oturmak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek arzularının yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda oturmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir