AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak battaniye görmek

Kahve falında ıslak battaniye görmek

Kahve falında ıslak battaniye görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında ıslak battaniye gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında ıslak battaniye görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında mor battaniye görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi almak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden battaniye almak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında battaniye asmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir