AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden battaniye almak

Kahve falında birinden battaniye almak

Kahve falında birinden battaniye almak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, güzel bir döneme girileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden battaniye almak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek battaniyesi almak haksızlığa uğrayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmış battaniye görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında battaniyeler görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden battaniye almak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli battaniye görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir