AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet eder.

Kahve falında yatak yorgan battaniye gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek şansın kapanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniye yorgan görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan battaniye görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yatak battaniye görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında evde yatak yorgan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz yatak yorgan görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir