AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek battaniyesi örmek

Kahve falında bebek battaniyesi örmek

Kahve falında bebek battaniyesi örmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kazancın çoğalacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, bir beladan kurtulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, insan sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, dertlerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir