AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikli battaniye görmek

Kahve falında elektrikli battaniye görmek

Kahve falında elektrikli battaniye görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, yapılan planların alt üst olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrikli battaniye gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Kahve falında elektrikli battaniye görmek saygısını toplayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek insanlarla bir araya geleceğine, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek başarılarının hiçe sayılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah battaniye görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örgü battaniye görmek işlerin başına geçeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Kahve falında battaniye yıkamak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında battaniye hediye etmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir