AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek battaniyesi almak

Kahve falında bebek battaniyesi almak

Kahve falında bebek battaniyesi almak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi almak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında battaniyede bebek görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bebek battaniye almak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, olaylı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir