AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında isim görmek

Kahve falında mezar taşında isim görmek

Kahve falında mezar taşında isim görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşında isim gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mezar taşında isim görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında isimsiz mezar görmek işinde terfi edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında ismini görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında tarih görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mezar taşında bayrak görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, tamamlanmadan kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir