AnaSayfa / Genel / Kahve falında isimsiz mezar görmek

Kahve falında isimsiz mezar görmek

Kahve falında isimsiz mezar görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, isteklerine kulak vereceğine, çaresizleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında isimsiz mezar gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Kahve falında mezar taşında isim görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında isimsiz mezar görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında isim sormak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Kahve falında yabancı isim görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve isim koymak maddi açıdan nefes alınacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında necati isimli birini görmek işlerinden de geri kalacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir