AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, haksızlığa uğrayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, zorlukların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında taşların yıkıldığını görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezarların yıkıldığını görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine inanılır.

Kahve falında yıkılan mezar görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalettir.

Kahve falında mezarın yıkıldığını görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın yıkıldığını görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılmış mezar görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı satın almak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir