AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık topu görmek

Kahve falında ışık topu görmek

Kahve falında ışık topu görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerinin düşeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışık topu gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ışık topu görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kazançlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında basket topu oynamak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topu tutmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol topu oynamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilardo topu görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topu patlatmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında topun patladığını görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir